ET UDPLUK AF VORES TILFREDSE KUNDER

ET UDPLUK AF VORES TILFREDSE KUNDER

ET UDPLUK AF VORES TILFREDSE KUNDER

HVAD SIGER ANDRE

Hos DJ-NIK&MAG er I altid i fokus, og det er derfor vigtigt for os, at I altid forlader arrangementet med et smil på læben, og gode minder at tage med. 

Forneden kan du se nogle af de glade kunder, som allerede igennem DJ-NIK&MAG har lejet DJ, lyd og lys til deres arrangement eller fest. 

Har vi allerede leveret en fest for dig, så er du meget velkommen til efterlade en bedømmelse på vores Facebook eller Trustpilot. Dette gøres let ved Bedøm knappen højre for.

Læs flere anmeldelser og giv meget gerne din egen bedømmelse af DJ-NIK&MAG på vores Facebook side

ARCA Festudvalg

Vi booker dem til vores næste fest.

Sikke en fest vi havde med DJ NIK&MAG. Med lækker lyd, lysshow og godt humør blev der skabt den bedste fest for ARCA-medlemmerne. Og det var ingen problem at tilkøbe en time mere.

Når vi skal holde sommerfest i ARCA Aarhus, så hyrer vi dem igen ! 

Tak på vegne af ARCA Aarhus Festudvalg

AUH-Nyresygdomme Festudvalg

Vi har haft fornøjelse af DJ Nik&Mag til vores Nytårskur med tema 🥳 sikke en fest de kunne skabe! De vidste lige hvad der skulle til for at få folk på dansegulvet🕺🏻🪩💃🏼

Vi har oplevet dem så imødekommende, hjælpsomme og de viser god ydmyghed. Det var bestemt en succes⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi fik mange henvendelser i løbet af festen fra festgæster som gerne vil hyre dem til deres næste fest.

På vegne af festudvalget AUH Nyresygdomme

Nostrup Festival

Vi havde fornøjelsen af at have DJ NIK&MAG til at sætte lydsporet for vores festival i hele tre dage, og vi kan ærligt sige, at de overgik alle vores forventninger.

Med en enestående evne til at fange publikums energi og skabe den perfekte atmosfære, blev hver aften en uforglemmelig fest takket være deres talent. Deres musikvalg var spot-on, og de viste en sand professionalisme fra start til slut.

Uanset om du er ved at planlægge en festival, en fest eller enhver anden form for begivenhed, kan vi varmt anbefale DJ NIK&MAG. De vil ikke bare spille musik – de vil forvandle din begivenhed til en uforglemmelig oplevelse

Simon, Nostrup Festival

AALBORG KARNEVAL

Engagerede hele vejen igennem!

DJ NIK&MAG har gennem de sidste to år været DJ’s til Aalborg Karneval. Fra hver deres musikvogn, har de leveret musik i Stjerneparaden, hvor op til 100.000 paradedeltagere har festet omkring deres vogn.

DJ NIK&MAG er to engagerede gutter, som er helt nede på jorden. De er utrolig gode at samarbejde med og holder altid en positiv kommunikation. Jeg vil glæde mig til at samarbejde med jer i fremtiden, og se jer levere både før, under og efter endnu en gang!

Nadia, paradekoordinator, Aalborg Karneval.

Pædagoguddannelsen VIA

Vi synes I gjorde det skidegodt og var lydhøre over for sangønsker – men også, da der var problemer med sangene til indmarch, var i vældig søde og tålmodige!

Men det var også hvad vi så udefra, der var flere, der sagde at det var godt musik. Meget festmusik, som man kunne synge med på og danse til. 

Det var super fedt, at i selv medbragte alt udstyr, og super fedt med lys! Det gjorde det en del nemmere for os, da i kom med det hele og satte op. 
Alt i alt super god service og god musik! 

Pædagoguddannelsen VIA , Aarhus

DJ NIK&MAG logo i hvid skrift
INFO

DJ-NIK&MAG ApS
CVR: 43589172
+45 2629 4897
Kontakt@dj-nikogmag.dk

VI DÆKKER HELE DANMARK

Henvend dig til os og få et uforpligtende tilbud, uanset hvor i Danmark arrangementet skal afholdes

FØLG OS
DJ-pult og bærbare med dj-software
INFO

DJ-NIK&MAG ApS
CVR: 43589172
+45 2629 4897
Kontakt@dj-nikogmag.dk

VI DÆKKER HELE DANMARK

Henvend dig til os og få et uforpligtende tilbud, uanset hvor i Danmark arrangementet skal afholdes